DUE Tallózó – magazin fiataloknak aggyal

Büszkeségünk titoktalan tárgya havi magazinunk, a DUE Tallózó, amelyet tapasztalt tagjaink szerkesztenek és írnak, és amelybe keresünk tehetséges, új szerzőket. A lap minden száma válogatást közöl a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületével (DUE) kapcsolatban álló iskolaújságok legjobb cikkeiből is.

A DUE Tallózó a trendi magazinok ellentéte: nagyszájú, szókimondó és okos. Hónapról hónapra a legjobbat akarjuk mutatni zenében, filmben, könyvben, dizájnban és más kulturális dolgokban, fontos témákról beszélünk természetes hangon.

Valóban érdekes emberekkel interjúzunk, és magyar és külföldi városokat nézünk a saját köldökünk bámulása helyett. A számos iskolában ingyenesen terjesztett lapot tagjaink minden hónapban személyre szólóan kapják meg postán, a tehetségeseknek pedig intenzív gyakorlási lehetőséget és folyamatos szakmai visszajelzést jelent.

A DUE-tagoknak ingyen jár a DUE Tallózó, de ha te még nem vagy tag, viszont az újság érdekel, előfizethetsz rá! További infókért hívd a DUE-irodát a 06 1 222 8213-as telefonszámon, vagy küldj e-mailt a tallozo@due.hucímre!

A DUE Tallózó főszerkesztője Berei Dániel.